top of page
2022.10.10 Anna-2.jpg

Anna Theuwis

'Unieke zorg voor unieke patiënten'

Mijn naam is Anna Theuwis, geboren en getogen in het mooie Neerpelt. Mijn drukke verleden vol met gevarieerde sporten, en de daarbij horende blessures, hebben mijn interesse en passie voor kinesitherapie gewekt. In 2017 te startte ik de studie Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de UHasselt, met als afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie

 

Doorheen mijn studentenjaren besloot ik reeds als massagetherapeut aan de slag te gaan waardoor ik al wat voeling met patiënten kreeg. In mijn laatste

jaar kinesitherapie deed ik stage bij Kinepelt. Het klikte super goed met de collega’s en ik kreeg de kans om meteen na het afstuderen hier te starten.

 

Sinds 2022 versterk ik het Kinepelt-team in de sportkinesitherapie en de postoperatieve revalidatie. Om mijn patiënten nog beter te kunnen helpen ben ik gestart met de opleidingen Dry Needling en Osteopathie om zo mijn manuele en myofasciale kennis uit te breiden.

In mijn vrije tijd vind je mij zelden in mijn zetel terug. Dagelijks ben ik te vinden in de fitness, op een padelterrein of langs het voetbalveld van Sporting Grote Heide, waar ik kinesist ben van de herenploeg. Tenslotte ben ik altijd in voor een gezellig terrasje met een lekker biertje of wijntje, alsook voor een leuke citytrip.

2022.10.10 Anna-18.jpg
2022.10.06 anna en sporten-12.jpg
2022.10.10 Anna-17.jpg
2022.10.10 Anna-25.jpg
bottom of page