top of page
zwanger en fit  (9).jpg

Energiek in verwachting

Een zwangerschap vraagt veel energie en dus ook een optimale conditie. Ook heeft massaal wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat sporten tijdens de zwangerschap grote voordelen biedt voor zowel de toekomstige mama als de baby. Een sportieve mama herstelt ook sneller na de bevalling.

Er is dus geen enkele reden om niet te sporten tijdens je zwangerschap, maar doe dit wel op een verantwoorde manier. De lessen ‘Energiek in verwachting’ zijn bedoeld voor iedere zwangere vrouw, met of zonder sportieve voorgeschiedenis. Het brengt zwangere vrouwen samen in groep om op een gezonde manier te blijven sporten tijdens hun zwangerschap. Ben je nog maar net in blijde verwachting of is je buikje al talrijk aanwezig? Je bent op ieder moment in je zwangerschap welkom.

De lessen gaan iedere dinsdag door in het zaaltje op de eerste verdieping van Kinepelt, van 20u tot 21u. Voor 8 sessies betaal je 65 euro. Onze bekkenbodemtherapeute, Ine Monten, begeleidt deze sessies. Voor meer informatie mag je mailen naar info@kinepelt.be of bellen naar 011 64 58 53.

bottom of page