top of page
deel 5 (21).jpg

Anneleen Vlemmix

'Wie niet waagt, niet wint'

Ik ben Anneleen Vlemmix, geboren en getogen te Neerpelt. In 2011 besliste ik om gedurende 6 jaar lang naar de KULeuven te trekken om daar te beginnen aan de opleiding ‘Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie’. Dat ik in de zorg zou werken en mensen wilde helpen in hun dagelijks leven was me al langer duidelijk, maar op welke manier heeft me toch wat tijd gekost. Uiteindelijk was de master in neurologische revalidatie de ideale combinatie van het begeleiden van mensen tijdens de obstakels in hun dagelijks leven en mijn grote interesse in de werking van het menselijk lichaam. De kleine en grote overwinningen die je kan realiseren tijdens en naast de therapieën maken elke werkdag de moeite waard! Omdat mensen met neurologische aandoeningen ook af en toe met dagdagelijkse kwaaltjes te maken krijgen heb ik in 2016 de bijkomende master musculoskeletale revalidatie gedaan. 

Na een toffe zwangerschapsvervanging bij Kinepelt mocht ik me in 2017 met trots nieuw lid van dit team noemen. Hier heb ik de passie voor de manuele lymfedrainage leren kennen. Onder het motto ‘leren doe je heel je leven’ staan er nog enkele cursussen op de agenda. 

 

Wanneer ik niet aan het werken ben, kan je mij terugvinden in de natuur met mijn wandelschoenen, mijn geel 'koersfietske', mijn camera, vriendinnen of familie. Vaak klinkt de muziek bij ons door de straten wanneer ik mijn saxofoon, hobo of piano erbij haal. Dan kijk ik uit naar de zaterdagvoormiddagen om samen met de rest van het orkest te musiceren.

Kinepelt-47.jpg
Kinepelt-60_edited.jpg
specialisaties-65.jpg
bottom of page