top of page
Kinepelt-87.jpg

Mart Donckers

'Elke stap is een stap vooruit'

Mijn naam is Mart Donckers en ik ben geboren en getogen in Neerpelt. In februari 2021 behaalde ik mijn masterdiploma revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de UHasselt. Al vanaf de eerste jaren van de opleiding werd mijn interesse enorm gewekt door de neurologische revalidatie, aangezien de hersenen het begin zijn van alle beweging. Gedurende mijn stage in Pulderbos is me duidelijk geworden dat werken met kinderen me ook nauw aan het hart ligt, waardoor ik in mei en juni 2021 enkele cursussen over ademhalingstherapie bij kinderen en jongeren gevolgd heb. Ik kijk er dan ook enorm naar uit deze 2 interessegebieden binnen de kinesitherapie te combineren en me verder te verdiepen in de neurologische revalidatie bij kinderen en jongeren.

 

Als jonge kinesitherapeut zit ik vol enthousiasme en creatieve ideeën om samen met jou als patiënt aan de slag te gaan en het maximale uit jouw revalidatie te halen. Binnen de neurologie heb ik voornamelijk ervaring opgedaan in revalidatie na dwarslaesie. Ook voor vestibulaire behandeling zoals behandeling na bppv kan je bij mij terecht.

 

Buiten de kinesitherapie heb ik een grote interesse in muziek en ben ik lid van de drumband van de Koninklijke Fanfare Kempenbloei in Achel. Samen met mijn zus doe ik regelmatig HIIT trainingen waarbij ik al mijn energie kwijt kan. Verder geniet ik ervan met mijn hondje te gaan wandelen of samen met vrienden en vriendinnen af te spreken en gezellig een terrasje te doen. 

Kinepelt-88_edited.jpg
Kinepelt-69.jpg
Kinepelt-57.jpg
Kinepelt-70.jpg
bottom of page