top of page

Stijn Nullens

'Waar een wil is, is een weg'

Hallo, ik ben Stijn Nullens, afkomstig uit het pittoreske Kaulille. Mijn interesse voor het vak ‘kinesitherapie’ is begonnen toen ik op mijn veertiende een internationaal toernooi met onze nationale Rode Duivels heb mogen mee spelen. Zo zag ik hoe we met een pijntje of een kwaaltje direct terecht konden bij de kinesitherapeuten voor een individuele, aangepaste behandeling. Dit heeft er voor gezorgd dat ik vier jaar later gestart ben aan de opleiding ‘Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie' aan de Uhasselt. Vervolgens ben ik in mijn laatste stageperiode van de opleiding terecht gekomen bij Kinepelt. Zij boden mij de kans aan om na mijn opleiding het team aan te vullen. In 2019 studeerde ik af, maar besefte dat continu bijscholen als kinesitherapeut echt wel nodig is. Zo ben ik de opleiding ‘Dry needling’ gaan volgen. Toch was ik op manueel vlak nog te beperkt, waardoor ik ook ‘Manuele therapie’ in Gent ben beginnen volgen.  

Binnen Kinepelt hou ik me dus vooral bezig met sportkinesitherapie, post-operatieve revalidatie, dry needling en manuele therapie van (acute) rug- en nekklachten. Met als levensmotto: ‘waar een wil is, is een weg’, probeer ik mijn patiënten zo goed mogelijk te helpen, dit altijd met een grote lach op mijn gezicht. 

Naast voetbal loop ik ook graag, speel ik soms een potje tennis en gooi ik wel eens graag een dartpijltje samen met mijn vrienden of familie. In de andere hand houd ik dan graag een pintje vast...

Kinepelt-55.jpg
Kinepelt-50.jpg
Kinepelt-52.jpg
bottom of page