top of page

Tine Wittenberg

'Een wijde blik verruimt het denken'

Mijn naam is Tine Wittenberg. Ik ben afkomstig uit Hamont maar op mijn 12 jaar heb ik mijn hart al verloren aan het gezellige Pelt door mijn schoolkeuze en mijn badmintonsport. Mijn kwetsuren en kwaaltjes die ik opliep tijdens mijn badminton ‘carrière’ hebben mijn studiekeuze dan ook bepaald. In 2013 behaalde ik mijn diploma Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met afstudeerrichting sportrevalidatie aan de UHasselt. Ondanks het breed spectrum van verschillende inzichten tijdens deze vijfjarige opleiding bleef ik wat op mijn honger zitten en besloot ik om de opleiding osteopathie aan het FICO in Antwerpen te volgen, Ik deed dit in combinatie met werken in een praktijk te Hulshout en vervolgens bij Kinepelt. In 2020 behaalde ik mijn diploma als osteopaat en sindsdien is osteopathie dan ook mijn focus binnen het team van Kinepelt. Als aanvullende tool voor het behandelen van musculoskeletale klachten heb ik in 2020 de éénjarige opleiding dry needling afgerond aan Ortho-Logos te Genk.

Gezien osteopathie wil zeggen dat je op zoek gaat naar een zo holistisch mogelijke aanpak voor het behandelen van bepaalde klachten, wil dit zeggen dat je ook voor een brede waaier aan klachten bij mij terecht kan. De meest voor de hand liggende zijn zowel acute als chronische rug- en nekklachten. Verder geef ik jullie nog enkele voorbeelden die ook vaak voorkomen en waar ik zeker mee aan de slag kan: hoofdpijn, migraine, kaakklachten, bekkenpijn, buikpijn en spijsverteringsklachten, klachten van het urogenitale systeem, enzovoort. Ook voor baby-osteopathie kan je bij mij terecht. 

Naast mijn passie voor mijn job, vind ik het heerlijk om te genieten met mijn partner, pluskinderen, vrienden en familie van een lekker etentje, een mooie en avontuurlijke reis of een glaasje te drinken. Op actief vlak kan je me dan weer vinden op het tennisplein, al joggend door de straten of in de natuur voor een mooie wandeling. 

Kinepelt-15.jpg
Kinepelt-3.jpg
Kinepelt-122.jpg
Kinepelt-121.jpg
bottom of page