top of page
Kinepelt-62.jpg

Vincent Lehaen

'Wil je snel gaan, ga alleen, wil je ver komen, ga samen'

Ik ben Vincent Lehaen. Sinds jaar en dag woon ik in hartje Neerpelt. Door mijn gecombineerde interesse in sport en wetenschap ben ik enkele jaren geleden richting Diepenbeek getrokken om daar de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie te starten aan de UHasselt. Deze heb ik in 2020 afgerond en sinds de zomer van datzelfde jaar ben ik werkzaam bij Kinepelt. Oorspronkelijk interesseerde ik mij vooral in sportkinesitherapie, wat uiteindelijk mijn afstudeerrichting werd. Onderweg is mijn interessegebied verder ontwikkeld en nu spendeer ik ook graag mijn uren aan het helpen van mensen met acute nek- en rugklachten. Verder kan je bij mij eveneens terecht voor postoperatieve revalidatie

Ik hecht veel belang aan een actief herstel. De begeleide therapiesessies worden aangevuld met specifieke individuele oefeningen thuis. Een combinatie dus van actief oefenen met de nodige passieve technieken om jou terug de dingen te laten doen waar je van houdt. 

Na jaren actief te zijn bij de jeugd en de derde ploeg van Handbalclub Sporting Pelt, heb ik in 2019 mijn handbalschoenen aan de haak gehangen. In ruil versterk ik tegenwoordig de medische staf van diezelfde club. Naast handbal hou ik mezelf ook graag bezig met verschillende andere sporten. Afhankelijk van het weer zijn dat lopen, tennis, padel, krachttraining, muurklimmen, snowboarden... Met momenten ben ik ook fan van het betere precisiewerk, dan moeten mijn dartpijltjes en petanqueballen er aan geloven. Als het maar gezellig is!

Kinepelt-63.jpg
Kinepelt-93_edited.jpg
Kinepelt-95.jpg
bottom of page