top of page

Evie Moonemans

'Van proberen kun je leren'

Mijn naam is Evie Moonemans, afkomstig uit Budel maar sinds 2019 ‘geëmigreerd’ naar Pelt. In 2016 studeerde ik af aan de opleiding Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de KU Leuven, met als afstudeerrichting pediatrie. Dat ik iets zou gaan doen waarbij ik met kinderen kan werken, stond eigenlijk al ongeveer heel mijn leven vast. Omdat ik veel verschillende interesses heb, besloot ik aanvullend een extra master in de musculoskeletale revalidatie te volgen. In 2017 ben ik in het werkveld gestapt, terwijl ik me in de tussentijd nog verder bijschoolde in het pediatrie-domein door de opleidingen ‘Psychomotorische ontwikkeling en remediërend leren’ en 'Psychomotorisch leer- en gedragsspecialist' te volgen. Vervolgens heb ik me voor het musculoskeletale domein nog verder gespecialiseerd in Dry needling en Manuele therapie aan de UGent


Ik ben bij Kinepelt te vinden op de bovenste verdieping waar ik de kinderen in onze praktijk een stapje vooruit probeer te helpen. Ik wil ze laten openbloeien op zowel motorisch als persoonlijk vlak. De mooiste uitspraken worden immers vaak gedaan door de allerkleinsten en dit geeft me dan ook veel plezier en voldoening. 

Naast werken in deze praktijk, ga ik graag tennissen, voetballen en doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, mijn vriendinnen en mijn familie. Ook de leuke en gezellige Kinepelt-activiteiten mogen zeker niet ontbreken in mijn rijtje van hobby’s. 

specialisaties-37.jpg
specialisaties-32.jpg
specialisaties-64.jpg
bottom of page