top of page
Hatha Yoga

Isabelle de Nobel

Yoga - 'wees waar je bent, niet waar je denkt dat je zou moeten zijn...'

Isabelle de Nobel geeft sinds 2017 yogalessen op verschillende locaties en online in Noord-Oost Limburg. Even daarvoor balanceerde ze op 26-jarige leeftijd op het randje van een burn-out en besloot ze haar jarenlange interesse voor yoga in praktijk om te zetten. Dit beginpunt van haar innerlijke reis heeft het vuur van een nieuwe passie in haar ontstoken. Al snel werd ze gevraagd om lessen te vervangen en dit beviel haar zo goed dat ze besloot om yogadocent te worden.
Haar passie, die haar leven werd, deelt ze nu graag met ons!

 

Daarnaast kan je bij Isabelle ook terecht voor andere beweeglessen. Als paaldans- en flexibility flow docent heeft ze reeds jarenlang ervaring in het trainen en opbouwen van kracht, actieve flexibiliteit en blessureherstel. In deze lessen bouw je dan ook kracht, lenigheid en balans op in je spieren en gewrichten. Door de combinatie met de juiste ademhaling bouw je al snel meer uithouding op en voel je je achteraf lekker in je vel.

 

Wie nood heeft aan een meer gespecialiseerde of individuele aanpak kan ook terecht voor privélessen en –trainingen.

 

Opleidingen

  • 200u YTT Akasha Yoga School Bali i.o.

  • 30u Kundalini Yoga YTT Samarpan Schoon of Yoga India

  • 50u Flexibility Flow X-pert

  • 50u Mindfulness be-mindful

 

Haar yogalessen zijn een mix van klassieke Hatha Yoga met elementen uit de authentieke Kundalini Yoga, Vinyasa Yoga (Gentle Flow) en Yin Yoga. Actieve oefeningen worden afgewisseld met rustgevende houdingen. De beoefening van Pranayama (beheersing van de levenskracht door middel van ademhaling) is een essentieel onderdeel van elke les.

Haar vaardigheden als meditatiecoach zet ze in door iedere sessie af te sluiten met een geleide mindfulness meditatie of een visualisatieoefening. Na elke les ervaar je innerlijke rust, verbinding, meer energie en een kalme, heldere mind.

 

Geschikt voor mensen met blessures. Als je deelneemt aan haar lessen, krijg je tevens toegang tot een uitgebreid online aanbod. Zo kan je altijd en overal Yoga doen hoef je nooit iets te missen.

 

De les Power & Flex is gericht op het ontwikkelen van kracht, flexibiliteit en balans. De oefeningen zijn zowel lokaal gericht op spieren en spiergroepen (functionele training) als op total body movement. Daarnaast komen er oefeningen aan bod voor gewrichten, bindweefsel én zenuwstelsel. Je ontwikkelt lichaamsbewustzijn en een goede ‘mind-body connectie’, waardoor je ook in je dagelijkse leven beter gaat bewegen en klachten kunt verminderen of voorkomen.

Daarbij leer je ook op de juiste manier ademen waardoor je lichaam sneller herstelt, rustiger wordt en ziektes worden voorkomen. Zowel geschikt voor zij die weinig sportervaring hebben, (sporters met) blessures en iedereen die graag ‘meer in het lichaam wil komen’, het wil geven wat het nodig heeft met beweging.

Body & Mind is een "functional yogales" waarin je werkt op de juist balans vinden in lichaam en geest, voor een optimale holistische gezondheid. Het gaat hier om "je goed voelen in lijf en hoofd, tijdens en na de les". Je versterkt jouw lichaam, verbetert mobiliteit, balans en wordt flexibel(er). Er wordt gewerkt op vaak voorkomende pijnklachten (denk aan nek, schouders, rug,..) en je kan in deze les jouw wensen delen om gericht te werken op het verbeteren van je welzijn. Je streeft naar: je goed voelen! In lichaam en hoofd.

 

Alle lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Je krijgt tijdens de les doorlopend tips hoe je een oefening kan uitvoeren jouw niveau. Dus ook als beginner kan je de fijne effecten al vanaf de eerste les ervaren.

 

Voor meer info: 0472/246835 – info@isabelledenobel.com

bottom of page