top of page

Kateleine Straetemans

'Het glas hoeft niet altijd halfvol of halfleeg te zijn,  je kan ook bijschenken'

In 2002 studeerde ik af als licentiaat kinesitherapie aan de KU Leuven. Daarna volgde ik het postgraduaat Manuele Therapie aan de VUB. Ik specialiseerde me verder door een postgraduaat handrevalidatie (2005) te behalen en volgde manuele lymfedrainage ad modum vodder (2017).

Na enkele jaren werkervaring in Leuven nam ik de praktijk van mijn ouders over en stichtte ik "Kinepraktijk Straetemans". Door de enorme groei van zowel het team als het praktijkgebouw veranderden we van naam en zo ontstond in 2016 Kinepelt.

Kinepelt is een levendige en supergezellige praktijk waar ik enorm trots op ben. We groeiden uit tot een multidisciplinaire praktijk met een gespecialiseerd team waar de zorg voor de patiënt steeds centraal staat.  

Binnen Kinepelt ligt mijn grootste interesse in de handrevalidatie en de lymfeproblematiek. Alle handletsels en klachten ter hoogte van het bovenste lidmaat komen bij mij terecht. Verder zijn zowel acute als chronische lymfeaandoeningen niet meer uit mijn agenda weg te denken.  

Buiten het werkende leven ben ik een echte levensgenieter, partner van Kris Gorissen en trotse mama van Klaas, Viktor en Sofie. Mijn vrije tijd besteed ik graag in de gezellige nabijheid van mijn familie en vrienden. Voor een goede babbel, een wandeling, een aperitiefje of om gewoon lekker samen uit te gaan eten ben ik altijd te vinden. Mijn energie raak ik vooral kwijt door mijn wekelijkse loopjes met vriendinnen en de jaarlijkse skivakanties.

Kinepelt-106_edited_edited.jpg
Kinepelt-115_edited.jpg
Kinepelt-30.jpg
Kinepelt-103.jpg
bottom of page