top of page

Quinten Mertens

'Grenzen zijn er om verlegd te worden'

Mijn naam is Quinten Mertens. Mijn interesse in sport en het menselijke lichaam hebben ervoor gezorgd dat ik in 2014 begon aan mijn opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de UHasselt. In 2019 behaalde ik mijn diploma met specialisatie in de musculoskeletale revalidatie en ging ik aan de slag bij Kinepelt.

 

Binnen Kinepelt richt ik mij voornamelijk op de musculoskeletale revalidatie. Dit omvat de behandeling van elke mogelijke klacht van het bewegingsstelsel (spieren, pezen, botten en gewrichten). Verder kan je bij mij ook steeds terecht voor postoperatieve revalidatie en de revalidatie na sportblessures.

 

In mijn behandelingen tracht ik aan de hand van een actieve benadering mijn patiënt(e) te helpen en hem/haar grip te geven op zijn/haar gezondheid. Hierbij zorg ik voor de nodige begeleiding en ondersteuning door middel van advies en specifieke oefentherapie. Op deze manier wordt niet enkel de klacht behandeld, maar zetten we samen een stap naar een gezonde en fitte levensstijl.

 

In mijn vrije tijd trek ik meermaals per week mijn voetbalschoenen aan en maak ik graag lange wandelingen met mijn trouwe viervoeter in en rond het mooie Sint-Huibrechts-Lille. Ik kan ervan genieten om af en toe een voetbalwedstrijd van op de eerste rij bij te wonen. De schorre stem de dag nadien neem ik er dan graag bij. 

Kinepelt-92_edited.jpg
Kinepelt-71.jpg
Kinepelt-77.jpg
bottom of page