hauke liggend_edited.jpg
golf3_edited_edited.png

Luna Hauke

Mindfulness, Yoga, Meditatie

Luna Hauke is een Peltse yogadocent die sinds 2016 de oosterse, westerse, shamaanse, indiaanse, eeuwenoude en hedendaagse yoga, mindfulness, meditatie, yoga therapie en coaching-technieken met passie combineert en op de mat presenteert.

Opleidingen:

  • +800 uur aan verschillende yogascholen in India, Thailand, Tanzania en Peru

 

Haar yogalessen zijn een combinatie van hatha yoga (eeuwenoude technieken uit India) en mindfulness. De focus ligt op zowel kracht en flexibiliteit, dynamische en statische houdingen, actie en rust, focus, uitdaging en speelsheid. Ze neemt je mee op een reis doorheen jezelf, met je altijd-beschikbare tools: lichaam, adem, geest. Door middel van deze bewegings-, ademhalings-, ontspannings- en meditatietechnieken ervaren we balans, rust en positieve energie.

 

De ‘Yin & restorative’ is een ontspannende geaarde yoga stijl waar je door middel van diepe stretchoefeningen je flexibiliteit en mentale uithouding enorm op de proef stelt. Leer je lichaam kennen maar ook je innerlijk echte zelf, want in de stilte van de houdingen vind je de grootste uitdagingen in lichaam en geest. Deze les is een aanrader voor nieuwkomers, of voor diegene die op zoek zijn naar meer flexibiliteit, rust, heling van het lichaam, of als je wilt bijleren over yoga en bepaalde poses met hun voordelen.

 

Tijdens de ‘Mindfulness meditatie’ worden eeuwenoude boeddhistische meditatie-technieken aangeleerd, geleid, om daarna ook individueel te kunnen beoefenen. Het doel is rust, betere concentratie, focus en om een kalme geest te creëren. Zo leren we niet te reageren op wat er rondom ons gebeurt, maar te ervaren, accepteren en los te laten.

Elke week zal elke bewegings- & meditatieles verschillen met een unieke functie en doel.

Alle stijlen zijn geschikt voor alle niveaus, waar elke persoon zal uitgedaagd worden.
Naast de groepslessen geeft Hauke ook privélessen.

Voor meer info: 0456/30.26.35