top of page
Hatha Yoga

Isabelle de Nobel

'Elke moment kan de eerste stap zijn op weg naar een gezond, gelukkig en waardevol leven'

Hi, ik ben Isabelle en ik leer je hoe je niet alleen je lichaam voedt, maar ook je-ZELF.

 

Ik houd enorm van mijn superinteressante & gevarieerde leven! Zo geef ik naast voedingsbegeleiding, coaching en Yoga- en sportles ook paaldansles en lessen op kleuter- en basisscholen. Het lijkt misschien allemaal wat uiteenlopend, maar de thema’s coachen en lesgeven staan centraal. Ik vind het enorm leuk om voor groepen te staan en mensen te leren hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen op alle vlakken. Er zijn zoveel manieren waarop je dit kunt doen: voeding, beweging, ademhaling, mindfulness,... Kortom: het is mijn passie om jou dichter bij jezelf te brengen zodat je de beste versie van jezelf kunt worden. 

 

Als erkend, allround diëtiste behandel ik volwassenen, ouderen en kinderen van alle leeftijden. Naast individuele consultaties kan je ook als koppel of met het hele gezin samen terecht. 

 

Je kan bij mij terecht voor begeleiding naar een gezond gewicht:

  • advies & coaching om op een gezonde manier af te vallen ZONDER (crash)diëten

  • begeleiding naar een voedingspatroon dat bij je past: intuïtief eten, koolhydraatarm, vegetarisch/vegan, intermittent fasting, gewoon gezond,... met het oog op het behouden van resultaat op de lange termijn

  • rekening houdend met dieetadvies i.v.m. klachten of ziektes (cholesterol, diabetes, voedingsintoleranties en -allergieën, prikkelbare darm,...) 

  • opvolging met weegschaal en lichaamsanalyses indien gewenst

  • begeleiding op vlak van beweging en sport indien gewenst

 

Een gezond gewicht en je lekker in je vel voelen hangt niet alleen maar af van voeding. Samen bekijken we alle factoren die van invloed zijn op jouw gewicht en energieniveau, zoals stress, slaap,...

Ik ben gespecialiseerd in emo-eten, eetbuien & eetstoornissen, Whole Food Plant Based Nutrition (vegetarische/veganistische voeding), alsook in voeding bij depressie & burn-out.

 

Een afspraak maken kan eenvoudig via mijn online agenda.

Jouw traject start altijd met een intake, waarin we samen bepalen wat de beste aanpak is voor jou.
Dit gesprek kan doorgaan in de praktijk van Kinepelt of online.
Meer info over de tarieven en terugbetalingen vind je hier terug.

bottom of page