top of page
hauke liggend_edited.jpg
golf3_edited_edited.png

Luna Hauke

Mindfulness, Yoga, Meditatie

Luna Hauke is een Peltse yogadocent die sinds 2016 de oosterse, westerse, shamaanse, indiaanse, eeuwenoude en hedendaagse yoga, mindfulness, meditatie, yoga therapie en coaching-technieken met passie combineert en op de mat presenteert.

Opleidingen:

  • +800 uur aan verschillende yogascholen in India, Thailand, Tanzania en Peru

 

Haar yogalessen zijn een combinatie van hatha yoga (eeuwenoude technieken uit India) en mindfulness. De focus ligt op zowel kracht en flexibiliteit, dynamische en statische houdingen, actie en rust, focus, uitdaging en speelsheid. Ze neemt je mee op een reis doorheen jezelf, met je altijd-beschikbare tools: lichaam, adem, geest. Door middel van deze bewegings-, ademhalings-, ontspannings- en meditatietechnieken ervaren we balans, rust en positieve energie.

 

Power vinyasa yoga: Een leuke beweeglijke yogales waarbij we werken op kracht maar zeker niet het stukje flexibiliteit, ademhaling en ontspanning vergeten. In vloeiende bewegingen, koppelen we de yogahoudingen aan elkaar en versterken we het lichaam. Een workout voor elk niveau. Een uitdaging voor iedereen. Een feel-good-les dankzij ons lichaam bewust te hebben bewogen, uitgedaagd, gestretcht en het te laten rusten in diepe ontspanning. Niet voor mensen met blessures. (zie yin-yoga)

 

Yin Yoga: stretch en ontspanning: Dankzij de juist ademhaling aan te nemen, ontspannende muziek en rustig in diepe stretch-oefeningen te gaan waar we ons lichaam op een bewuste en veilige manier in brengen, maken we ons lichaam los, verbeteren we onze houding, verzachten we pijnen en brengen we ons zenuwstelsel tot rust. Dit is een les voor zowel beginners als gevorderden en ook voor mensen met lichamelijk of mentale klachten. We werken hier heel bewust aan onze holistische gezondheid.

 

Body & Mind: Deze "functional yogales" werkt op de juist balans te vinden in ons lichaam en geest, voor een optimale holistische gezondheid. Het gaat hier om "ons goed te voelen in ons lijf en hoofd, tijdens en na de les". We versterken het lichaam, verbeteren de mobiliteit, worden flexibel(er), werken op vaak voorkomende pijnklachten (denk aan nek, schouders, rug,..) en je kan in deze les jouw wensen delen om gericht te werken op het verbeteren van je welzijn. We streven naar: ons goed voelen! In lichaam en hoofd.

 

Alle stijlen zijn geschikt voor alle niveaus, waar elke persoon zal uitgedaagd worden.
Naast de groepslessen geeft Hauke ook privélessen.

Voor meer info: 0456/30.26.35

bottom of page